Besöker du MACH 2016? Här är 5 anledningar till varför ett besök på SIFCO ASC i monter 5974 är ett måste

1. Förbättra slutproduktens prestanda: Om du tillverkar komponenter som kommer att utsättas för värme, tryck, korrosion, slitage, nötning och friktion är ytteknik ett måste. SIFCO Process® tillhandahåller ett brett utbud av kemiska lösningar för att galvanisera substrat med ett material som förbättrar komponentens prestanda men, till skillnad från andra processer, är lokaliserat till de områden där beläggning krävs. För många applikationer innebär detta att det är en process som erbjuder en snabbare, mer effektiv och kostnadseffektiv metod än maskering och tankplätering.

2. Förbättrad produktionskontroll: SIFCO Process®s skalbarhet innebär att det är en process som gynnar tillverkare av alla former och storlekar, från leverantörer av komponentkomponenter till OEM-tillverkare. SIFCO Process® tillhandahåller en lösning som gör det möjligt för tillverkare att hålla fler av sina processer in-house och ta bort logistik- och schemaläggningsproblemen med att lägga ut till en tredje part för materialplätering och efterbehandling.

3. Automation som är byggd för att passa dig: Se SIFCO Process®-automation i aktion på monter 5974 på MACH och upptäck varför företag förbättrar sin tillverkningsprocess med automatiserad SIFCO Process®-teknik. Fördelarna inkluderar minskade totala produktkostnader, försäkran om konsekvent hög kvalitet, produktionsspårbarhet och effektivitet.

4. Reparera och renovera istället för att byta ut: Den unika exakta inriktningen av SIFCO Process® betyder att det är den mest effektiva formen för att reparera och renovera slitna eller skadade materialstrukturer. Oavsett om en komponent är sliten eller felbearbetad, har SIFCO ASC en jobbbutikstjänst som regelbundet bygger om repade och skadade material till nya. Med en bas i West Midlands, samt flera anläggningar i USA, Frankrike och Sverige, är SIFCO ASC välplacerad som reparations- och renoveringspartner för multinationella OEMS.

5. Kvalitetssäkring: SIFCO ASC är certifierat enligt ISO9001:2008, AS9100 Rev C och ISO14001:2004. SIFCO ASC innehar också flera Nadcap-ackrediteringar och kommersiella specifikationer från tillverkare inklusive; Boeing, Messier-Dowty, Rolls-Royce, GE Oil & Gas, Siemens, Pratt & Whitney och många fler.